High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Autoleer laten behandelen

Home » Autoleer behandelen

  • Ook voor exclusieve auto’s
  • Handige abonnementen
  • Hoogwaardige producten

Wilt U uw autoleer laten behandelen door een specialist in de buurt van Arnhem? Auto Detailing Elst werkt zeer secuur en zorgt voor compleet leerherstel. Wij staan niet alleen garant voor leerherstel, maar bieden ook onderhoudsbehandelingen aan om uw lederen interieur in goede staat te houden. Op deze manier voorkomt u uitdroging, verkleuring en het scheuren van uw lederen autobekleding. Laat uw leer behandelen in onze werkplaats, want prachtige lederen autobekleding maakt het interieur van uw luxe auto af!

Uw autoleer professioneel laten herstellen en behandelen

Is het moment aangebroken dat u een specialist in detailing wilt inschakelen om uw lederen autobekleding te laten herstellen? Dan gaan wij graag voor u aan de slag! Wij hebben veel ervaring met het herstellen en behandelen van autoleer van auto’s uit het hogere segment. Zo treedt er bij veel lederen interieurs instapschade op en dat wilt u als echte autoliefhebber natuurlijk niet. Leerherstel is daarom zeker aan te raden. Nadat het leerherstel heeft plaatsgevonden in onze werkplaats, behandelen wij het autoleer, zodat de autobekleding beschermd is tegen uitdroging en verkleuring. Is uw autoleer nog niet beschadigd, maar wilt u het wél intensief op voorhand laten behandelen zodat leerherstel later niet nodig zal zijn? Dan reinigen wij de lederen autobekleding uitgebreid en behandelen wij het autoleer wederom met een beschermende laag.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we u al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Breng uw autobekleding terug in nieuwstaat

Laat uw leerherstel en vele andere behandelingen uitvoeren om uw auto terug te brengen in nieuwstaat. Denk bijvoorbeeld aan het aanbrengen van een nanocoating of het spuiten van de remklauwen van uw auto. Bent u een échte autoliefhebber en wilt u dat uw auto er altijd tiptop uitziet? Dan bieden onze abonnementen uitkomst. Uw autobekleding en het exterieur worden dan periodiek, op basis van uw wensen, compleet verzorgd door de specialisten in onze garage. Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0640919948 of stuur een e-mail naar info@autodetailingelst.nl.