High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Krassen laten polijsten aan uw auto in regio Arnhem

Home ยป Krassen polijsten auto Arnhem

  • Exclusief met de beste producten
  • Meesters in gastvrijheid
  • Krijg uw auto weer in nieuwstaat

Krassen laat u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk polijsten en dat laat u doen door Auto Detailing Elst, nabij Arnhem. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van exclusieve automerken als Ferrari, Porsche en BMW, maar natuurlijk is elk automerk welkom bij ons. Dankzij onze vakkundigheid rijdt u binnen de kortste keren weer rond in een krasvrije, glanzende auto.

Laat uw krassen door ons polijsten en rij snel weer in een krasvrije auto door Arnhem

Wij begrijpen maar al te goed dat u zuinig bent op uw auto. Krassen wilt u dan ook het liefst zo snel mogelijk laten verwijderen. Vanuit onze werkplaats in Elst, nabij Arnhem, hebben wij al menig auto krasvrij gemaakt door de krassen op vakkundige wijze te polijsten. Een veelgebruikte methode die we hiervoor inzetten, is een combinatie van een excentrische polijstmachine, polijst compounds en polijst pads. Hiermee verdwijnen waskrasjes als sneeuw voor de zon. Diepere krassen kunnen we ook inkleuren. Laat krassen op uw auto door ons polijsten en u rijdt voor u het weet weer in een krasvrije auto door Arnhem en omstreken.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we je al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Neem nu contact met ons op

Wij zijn een specialist in auto detailing. Als u op professionele wijze de krassen op uw auto wilt laten verwijderen, staan wij vanuit onze werkplaats in Elst, vlak bij Arnhem, klaar om u van dienst te zijn. Neem contact met ons op door te bellen naar 0640919948 of door een e-mail te sturen naar info@autodetailingelst.nl en we maken een afspraak met u.