High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Krassen laten polijsten aan uw auto nabij Arnhem

Home » Krassen polijsten auto Arnhem

  • Ook voor exclusieve auto’s
  • Handige abonnementen
  • Hoogwaardige producten

Krassen laat u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk polijsten en dat laat u doen door uw auto naar Auto Detailing Elst, nabij Arnhem, te brengen. Wij zijn gespecialiseerd in het behandelen van exclusieve automerken als Ferrari, Porsche en BMW, maar natuurlijk is elk automerk bij ons welkom. Dankzij onze professionele service rijdt u binnen de kortste keren weer rond in een schitterende auto!

Laat uw krassen door ons polijsten en rij snel weer in een krasvrije auto

Wij begrijpen maar al te goed dat u zuinig bent op uw auto. Daarom kunt u bij ons terecht voor professionele krasverwijdering. Vanuit onze werkplaats hebben wij al menig auto krasvrij gemaakt door de krassen op vakkundige wijze te polijsten. Een veelgebruikte methode die we hiervoor inzetten, is een combinatie van een excentrische polijstmachine, polijst compounds en polijst pads. Hiermee verdwijnen waskrasjes als sneeuw voor de zon. Diepere krassen kunnen we ook inkleuren. Wilt u toekomstige krassen voorkomen met een sterke lakverzegeling? U laat bij ons verschillende nanocoatings aanbrengen waarmee uw auto langer mooi blijft.

zijkant auto

Hebben we u al overtuigd?

Neem contact op!
zijkant auto

Neem nu contact met ons op

Schakel de hulp in van een specialist in auto detailing en laat uw auto stralen. Als u op professionele wijze de krassen op uw auto wilt laten verwijderen, kunt u uw auto vakkundig laten polijsten in onze werkplaats. Neem contact met ons op door te bellen naar 0640919948 of stuur ons een bericht via ons contactformulier en we maken een afspraak met u.