High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Herstel van stoeprandschade in Gelderland

Home ยป Stoeprandschade herstel Gelderland

  • Exclusief met de beste producten
  • Meesters in gastvrijheid
  • Krijg uw auto weer in nieuwstaat

Heeft u stoeprandschade opgelopen aan de velgen van uw geliefde auto en bent u op zoek naar vakkundig herstel in Gelderland? Dan rekent u op de expertise van Auto Detailing Elst. Wij zijn uw vertrouwde partner en zorgen ervoor dat de velgen van uw auto er als nieuw uitzien wanneer u onze garage verlaat.

Bij stoeprandschade schakelt u ons in voor secuur herstel

Als u een echte autoliefhebber bent, is velgschade natuurlijk een doorn in uw oog. U wilt uiteraard dat elk detail van uw auto straalt, en krassen op uw velgen bederven het totaalplaatje. Onze detailing specialisten laten uw auto weer schitteren met vakkundig herstel van stoeprandschade. Wanneer u uw velgherstel door onze experts laat uitvoeren, kunnen wij dit meestal snel oplossen. Bij stoeprandschade is de schade aan uw velg veelal beperkt, waardoor soms alleen plaatselijk herstel uitgevoerd hoeft te worden. U rijdt dus binnen de kortste keren onze garage uit met schitterende velgen!

IMG_20190713_170817_472

Hebben we je al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Laat uw velgen herstellen door onze experts

Herstel stoeprandschade aan uw velgen bij onze ervaren autogarage. U kunt bij ons ook terecht voor vakkundige krasverwijdering elders op uw auto. Zo laat u uw auto volledig tot zijn recht komen. Breng een bezoek aan onze werkplaats of neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar 0640919948.