High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Krasverwijdering aan uw auto

Home » Krasverwijdering auto

  • Ook voor exclusieve auto’s
  • Handige abonnementen
  • Hoogwaardige producten

Kom gerust langs in de werkplaats van Auto Detailing Elst, nabij Arnhem en Nijmegen voor krasverwijdering aan de lak van uw auto. Door de krassen vakkundig te laten polijsten, is uw auto snel weer krasvrij. De krassen worden dankzij onze specialistische detailing service definitief verwijderd. Wij specialiseren ons met name in exclusieve auto’s zoals een Ferrari, Porsche, Lamborghini, BMW of Bentley. Uiteraard zijn ook andere auto’s welkom. Wilt u binnenkort weer rijden in een krasvrije auto? Wij helpen u graag!

Krasverwijdering zorgt ervoor dat uw auto weer gaat stralen

Krasverwijdering aan uw auto kan op verschillende manieren gedaan worden in onze werkplaats. Een veelgebruikte methode is het zeer secuur polijsten van waskrassen. Hiervoor zetten wij een excentrische polijstmachine in. In combinatie met uiterst exclusieve polijst compounds en polijstpads bereiken wij exceptionele resultaten. Heeft uw auto diepe krassen die u wilt laten inkleuren? Ook dat is mogelijk! Bekijk in ons portfolio het zichtbare resultaat van onze verschillende succesvolle behandelingen. Naast krasverwijdering bieden wij ook verschillende diensten aan om uw auto beter te beschermen tegen toekomstige krasvorming, waaronder het aanbrengen van een sterke nanocoating. Met deze lakverzegelingen geniet u nog jarenlang van een mooi ogende auto.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we u al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Bescherm uw auto beter tegen toekomstige krassen

Wilt u bij ons uw auto laten detailen door middel van onze verschillende diensten? Informeer gerust naar onze verschillende diensten en vul ons contactformulier in of bereik ons telefonisch via 0640919948. Breng ook gerust een bezoek aan onze werkplaats! Onze specialisten geven u graag meer informatie over onze werkzaamheden.