High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Krasverwijdering van uw auto

Home » Krasverwijdering auto

  • Exclusief met de beste producten
  • Meesters in gastvrijheid
  • Krijg uw auto weer in nieuwstaat

Kom gerust bij ons langs voor krasverwijdering aan de lak van uw auto in de werkplaats van Auto Detailing Elst, nabij Arnhem en Nijmegen. Door de krassen vakkundig te laten polijsten, is uw auto snel weer krasvrij. De krassen worden dankzij onze specialistische detailing service definitief verwijderd. Wij specialiseren ons met name in exclusieve auto’s zoals een Ferrari, Porsche, Lamborghini, BMW of Bentley. Uiteraard zijn ook andere auto’s welkom bij ons. Wilt u binnenkort weer rijden in een krasvrije auto? Wij helpen u graag!

Krasverwijdering zorgt ervoor dat uw auto weer gaat stralen

Krasverwijdering aan uw auto kan op verschillende manieren gedaan worden in onze werkplaats in Elst, vlak bij Arnhem en Nijmegen. Een veelgebruikte methode is het zeer secuur polijsten van waskrassen. Hiervoor zetten wij een excentrische polijstmachine in. In combinatie met uiterst exclusieve polijst compounds en polijstpads bereiken wij exceptionele resultaten. Heeft uw auto diepe krassen die u wilt laten inkleuren? Ook dat is mogelijk! Bekijk in ons porfolio ook eens het zichtbare resultaat van de verschillende succesvolle behandelingen.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we je al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Bescherm uw auto beter tegen toekomstige krassen

Naast krasverwijdering bieden wij verschillende andere behandelingen aan om uw auto beter te beschermen tegen toekomstige krasvorming, waaronder het aanbrengen van een nanocoating (keramische coating of glascoating). Heeft u interesse in een van onze diensten? Neem dan contact op met onze specialisten door te bellen naar 0640919948 of te mailen naar info@autodetailingelst.nl. Uiteraard is het ook mogelijk om uw auto bij ons langs te brengen!