High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Uw auto voorzien van een nanocoating

Home » Auto nanocoating

  • Exclusief met de beste producten
  • Meesters in gastvrijheid
  • Krijg uw auto weer in nieuwstaat

Wilt u uw exclusieve auto voorzien van nanocoating? Bij Auto Detailing Elst, nabij Arnhem en Nijmegen, kunnen wij op professionele wijze een nanocoating aanbrengen op uw auto. Nanocoating voorziet uw voertuig van een beschermende laag, zodat schade door invloeden van buitenaf beperkt wordt. Als liefhebber van exclusieve auto’s wilt u natuurlijk wel dat uw auto er altijd top uitziet. Wij zijn expert in detailing en bieden allerlei behandelingen om uw auto weer in perfecte staat te brengen. Zo rijdt u binnen de kortste keren weer rond in een glanzende, krasvrije auto!

Uw auto voorzien van een nanocoating levert vele voordelen op

Nanocoating is een zeer effectieve lakbescherming voor uw auto. In onze garage kunnen we verschillende vormen van nanocoating op uw auto aanbrengen: een keramische coating en een sterke glascoating. Deze coating staat met name bekend vanwege de water- en vuilafstotende eigenschappen. Hierdoor wordt uw auto optimaal beschermd tegen weersinvloeden en uv-straling. Daarnaast profiteert u door deze hoogwaardige lakverzegeling veel langer van de lak op uw auto. Door de coating wordt de lak namelijk stoot- en krasbestendig en glanst deze daarbij als nooit tevoren. Nanocoating zorgt er daarnaast voor dat de kleur zo lang mogelijk wordt behouden.

Deze sterke coating is erg veelzijdig

Wist u dat we nanocoating ook kunnen aanbrengen op de ruiten en velgen van uw auto? Door deze coating  heeft u een beter zicht, omdat vocht en vuil zich minder snel aan uw autoruiten hecht. Voor uw velgen geldt dat vervuiling en het inbranden van remstof sterk verminderd wordt door middel van nanocoating. Zo beschermt u uw velgen en blijven ze langer stralen. Heeft u toch schade aan uw velgen? Dan kunt u ook gerust bij ons terecht, bijvoorbeeld voor herstel van schade door stoepranden. Uw velgen stralen weer als nieuw na een behandeling van onze experts.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we je al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Laat een beschermende coating aanbrengen

Indien u een nanocoating op uw auto wilt laten aanbrengen door een specialist in detailing, moet u zeker een afspraak maken bij onze garage in Elst. Bij onze garage wordt uw auto exclusief behandeld met de beste producten afkomstig uit Zwitserland en Amerika. Bovendien ontvangt u drie jaar garantie op uw nanocoating. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan via 0640919948 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.