High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Uw auto voorzien van een nanocoating

Home » Auto nanocoating

  • Ook voor exclusieve auto’s
  • Handige abonnementen
  • Hoogwaardige producten

Overweegt u een nanocoating aan te laten brengen op uw auto? Bij Auto Detailing Elst, nabij Arnhem en Nijmegen, zijn we de specialisten voor deze klus. We kunnen op professionele wijze een nanocoating aanbrengen op uw auto. Een Nanocoating voorziet uw voertuig van een beschermende laag, zodat schade door invloeden van buitenaf beperkt wordt. Als liefhebber van auto’s, wilt u natuurlijk wel dat uw auto er altijd top uitziet. Door een nanocoating te laten zetten, zorgen wij ervoor dat uw auto er altijd goed bij staat. Wij zijn expert in detailing en bieden allerlei behandelingen om uw auto weer in perfecte staat te brengen. Zo rijdt u binnen de kortste keren weer rond in een glanzende, krasvrije auto!

Uw auto voorzien van een nanocoating levert vele voordelen op

Een nanocoating laten zetten is een zeer effectieve vorm van lakbescherming voor uw auto. In onze garage kunnen we verschillende vormen van nanocoating op uw auto aanbrengen:

Deze coatings staan met name bekend vanwege de water- en vuilafstotende eigenschappen. Hierdoor wordt uw auto optimaal beschermd tegen weersinvloeden en uv-straling. Daarnaast profiteert u door deze hoogwaardige lakverzegeling veel langer van de lak op uw auto. Door de coating wordt de lak namelijk stoot- en krasbestendig en glanst deze daarbij als nooit tevoren. Een nanocoating zorgt er ook voor dat de kleur van de lak zo lang mogelijk wordt behouden.

Deze sterke coating is erg veelzijdig

Wist u dat we een nanocoating ook kunnen aanbrengen op de ruiten en velgen van uw auto? Mocht u ervoor kiezen om voor uw ruiten of velgen een nanocoating te laten zetten, dan heeft u een beter zicht omdat vocht en vuil zich minder snel aan uw autoruiten hecht. Voor uw velgen geldt dat vervuiling en het inbranden van remstof sterk verminderd wordt door middel van de nanocoating. Zo beschermt u uw velgen en blijven ze langer stralen. Heeft u toch schade aan uw velgen? Dan kunt u ook gerust bij ons terecht, bijvoorbeeld door de stoeprandschade te herstellen. Uw velgen stralen weer als nieuw na een behandeling van onze experts.

zijkant auto

Hebben we u al overtuigd?

Neem contact op!
zijkant auto

Laat een beschermende coating aanbrengen

Bent u overtuigd en wilt u een nanocoating laten zetten op uw auto door een specialist in detailing? Maak dan zeker een afspraak bij onze garage in Elst. Bij onze garage wordt uw auto exclusief behandeld met de beste producten afkomstig uit Zwitserland en Amerika. Bovendien ontvangt u drie jaar garantie op uw nanocoating. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons dan via 0640919948 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.