High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Auto nanocoating

Home » Auto nanocoating

  • Exclusief met de beste producten
  • Meesters in gastvrijheid
  • Krijg uw auto weer in nieuwstaat

Wilt u uw exclusieve auto voorzien van nanocoating? Bij Auto Detailing Elst, nabij Arnhem en Nijmegen, kunnen wij op professionele wijze een nanocoating aanbrengen op uw auto. Nanocoating voorziet uw voertuig van een beschermende laag, zodat schade door invloeden van buitenaf beperkt wordt. Als liefhebber van exclusieve auto’s wilt u natuurlijk wel dat uw auto er altijd top uitziet. Wij zijn expert in detailing en bieden allerlei behandelingen om uw auto weer in perfecte staat te brengen. Zo rijdt u binnen de kortste keren weer rond in een glanzende, krasvrije auto!

Uw auto voorzien van nanocoating levert vele voordelen op

Nanocoating is een zeer effectieve lakbescherming voor uw auto. Vanuit onze garage in Elst, dicht bij Arnhem en Nijmegen, kunnen we verschillende vormen van nanocoating op uw auto aanbrengen: een keramische coating en een glascoating. Nanocoating staat met name bekend vanwege de water- en vuilafstotende eigenschappen. Hierdoor wordt uw auto optimaal beschermd tegen weersinvloeden en uv-straling. Daarnaast profiteert u veel langer van de lak op uw auto. Door de coating wordt deze namelijk stoot- en krasbestendig en glanst deze daarbij als nooit tevoren. Nanocoating zorgt er daarnaast voor dat de kleur zo lang mogelijk wordt behouden. Wist u dat we nanocoating in onze werkplaats in Elst, vlak bij Arnhem en Nijmegen, ook kunnen aanbrengen op de ruiten en velgen van uw auto? U heeft hierdoor een beter zicht, omdat vocht en vuil minder snel aan uw autoruiten hecht. Voor uw velgen geldt dat vervuiling en het inbranden van remstof sterk verminderd wordt door middel van nanocoating.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we je al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Wilt u uw auto voorzien van kwalitatieve lakbescherming? Bel ons!

Indien u een nanocoating op uw auto wilt laten aanbrengen door een specialist, moet u zeker een afspraak maken bij onze garage in Elst, op korte afstand van Arnhem en Nijmegen. Bij Auto Detailing Elst wordt uw auto exclusief behandeld met de beste producten afkomstig uit Zwitserland en Amerika. Hierdoor blijft de coating zeer lang effectief. Bovendien ontvangt u op nanocoating drie jaar garantie. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel dan naar 0640919948 of mail naar info@autodetailingelst.nl. Als échte autoliefhebber is een exclusieve behandeling van Auto Detailing Elst uw tijd en geld meer dan waard!