High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Een graphene coating voor uw auto in Gelderland

Home » Graphene coating auto Gelderland

  • Ook voor exclusieve auto’s
  • Handige abonnementen
  • Hoogwaardige producten

Voor een mooi glanzende en sterke graphene coating op uw auto kunt u terecht bij onze garage in Elst, Gelderland. De experts van Auto Detailing Elst zorgen ervoor dat de lak van uw auto beschermd is tegen krassen en verschillende invloeden van buitenaf met deze ijzersterke coating. Deze coating is nog relatief kort op de markt, maar kent vele voordelen.

Deze voordelen heeft een graphene coating voor de lak van uw auto

De belangrijkste stof in een graphene coating is, zoals de naam al zegt, grafeen. Dit materiaal is ontzettend hard en er is slechts een heel dunne laag van deze graphene coating nodig om de lak van uw auto te beschermen. Deze coating kan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld keramische coatings, makkelijk “gerepareerd” worden door een geconcentreerde vorm van grafeen aan te brengen. Deze vorm van lakverzegeling is relatief duur in vergelijking met andere coatings, maar kan wel jarenlang mee door deze handige reparatiemethode.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we u al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Laat uw auto stralen met deze innovatieve coating

Wilt u uw auto laten schitteren met een mooie graphene coating? Laat uw coating dan aanbrengen door onze detailing specialisten. Wij volgen de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van coatings op de voet en brengen deze innovatieve coating vakkundig aan op uw auto. Wilt u meer weten over deze coating? Stel ons uw vragen in een bericht via ons contactformulier of bel ons via 0640919948.