High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Lakverzegeling aanbrengen

Home » Lakverzegeling

  • Ook voor exclusieve auto’s
  • Handige abonnementen
  • Hoogwaardige producten

Auto Detailing Elst is expert in lakverzegelingen en keramische coatings bij auto’s van de echte auto liefhebber. Door middel van een lakverzegeling of keramische coating, beschermt u de lak van uw auto voor de lange termijn tegen invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan fijne waskrassen, zure regen en uv-straling. Door uw auto te voorzien van speciale lakbescherming hechten substanties zich minder snel.

Ontdek de verschillende soorten lakverzegelingen

Wanneer u interesse heeft in een lakbescherming voor uw auto, heeft u bij ons de keuze uit verschillende lakverzegelingen. Bij een lakverzegeling op PFTE-basis profiteert u van een maandenlange bescherming. Dit komt omdat PFTE zich zeer goed hecht aan de lak. Bent u benieuwd welke lakverzegeling het meest geschikt is voor uw auto? Laat u dan informeren door onze ervaren specialisten! Zij vertellen u graag over de voordelen van verschillende nanocoatings. Wilt u uw auto naast lakbescherming ook nog voorzien van een prachtige glans? Dan biedt het polijsten van uw auto uitkomst om tot indrukwekkende hoogglans te komen. In combinatie met lakverzegeling blijft de glans voor langere tijd gegarandeerd.

Autoliefhebbers halen hun hart bij ons op

Wij zijn dé specialist in detailing in de wijde omgeving van Elst. Wij bieden, naast lakbescherming van uw auto, allerlei andere behandelingen aan om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Enkele voorbeelden van behandelingen die wij uitvoeren zijn:

In ons portfolio vindt u verschillende voorbeelden van onze diensten, zoals lakcoating voor uw auto. Daarnaast kunt u er ook onze eerdere, succesvolle projecten bekijken.

voorkant auto

Hebben we u al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Schakel ons nu in en voorzie uw auto van een beschermende lakcoating

Profiteer van jarenlange, uitstekende lakbescherming en laat een laag lakcoating aanbrengen op uw auto. Heeft u vragen over lakverzegeling of over een van onze andere diensten? Bel dan naar 0640919948 of stuur ons een e-mail via info@autodetailingelst.nl. Uiteraard kunt u ook gerust langskomen bij onze garage om persoonlijk advies te vragen over de juiste lakverzegeling voor uw auto.