High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Lakverzegeling

Home » Lakverzegeling

  • Exclusief met de beste producten
  • Meesters in gastvrijheid
  • Krijg uw auto weer in nieuwstaat

Auto Detailing Elst is expert in lakverzegeling bij auto’s van het hogere segment. Door middel van een lakverzegeling, oftewel coating, beschermt u de lak van uw auto voor de lange termijn tegen invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan fijne waskrassen, zure regen, uv-straling, vogelpoep en teer. Door uw auto te voorzien van speciale lakbescherming hechten substanties zich minder snel. Lees snel verder en ontdek van welke lakbescherming u uw auto wilt voorzien door onze garage in Elst, vlak bij Arnhem en Nijmegen.

Ontdek de verschillende soorten lakverzegeling

Wanneer u interesse heeft in lakbescherming voor uw auto, heeft u de keuze uit verschillende behandelingen. Bij een lakverzegeling op PFTE-basis profiteert u van een jarenlange bescherming. Dit komt omdat PFTE zich zeer goed hecht met lak. Bent u benieuwd welke coating het meest geschikt is voor de lak van uw auto? Laat u dan informeren door onze ervaren specialisten! Zij vertellen u graag over de voordelen van verschillende coatings. Wilt u uw auto ook nog voorzien van een prachtige glans? Dan biedt polijsten uitkomst om tot indrukwekkende hoogglans te komen. In combinatie met lakverzegeling blijft de glans voor langere tijd gegarandeerd.

Autoliefhebbers halen hun hart bij ons op

Wij zijn dé expert in de wijde omgeving van Elst op het gebied van detailing en bieden, naast lakbescherming van uw auto, allerlei behandelingen aan om uw auto er weer als nieuw uit te laten zien. Enkele voorbeelden van behandelingen die wij uitvoeren zijn:

Bekijk ons porfolio om te zien hoe we u van dienst kunnen zijn en welke projecten wij al succesvol uitgevoerd hebben.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we je al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Schakel ons nu in en voorzie de lak van uw auto van een beschermende laag coating

Door een laag coating op de lak van uw auto door ons aan te laten brengen, profiteert u jarenlang van een uitstekende lakbescherming. Heeft u vragen over lakverzegeling of over een van onze andere diensten? Bel dan naar 0640919948 of e-mail naar info@autodetailingelst.nl. Uiteraard kunt u ook langskomen bij onze garage in Elst, op korte rijafstand van Arnhem en Nijmegen.