High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Remklauwen spuiten

Home » Remklauwen spuiten

  • Exclusief met de beste producten
  • Meesters in gastvrijheid
  • Krijg uw auto weer in nieuwstaat

Door de remklauwen van uw auto te laten spuiten, krijgt uw exclusieve auto een nog uniekere uitstraling. Ziet uw auto er compleet verzorgd uit, maar mist er nog iets? Dan kan het goed zijn dat het spuiten van uw remklauwen de finishing touch is! Weet u al in welke kleur u de remklauwen van uw auto wilt? Het spuiten van remklauwen is bij ons mogelijk in iedere gewenste kleur. Auto Detailing Elst adviseert u indien gewenst graag.

Creëer de ultieme look bij uw auto door uw remklauwen te laten spuiten

Met bespoten remklauwen weet u zeker dat de look van uw auto helemaal compleet is. Om tot een perfect eindresultaat te komen, werken wij vanuit onze werkplaats in Elst (nabij Arnhem en Nijmegen) zeer gedetailleerd en met de beste producten. Zo spuiten we de remklauwen met hittebestendige lak van hoogwaardige kwaliteit. De nieuwe remklauwen van uw auto zijn niet te onderscheiden van het origineel, behalve dat uw auto nu een nog exclusievere uitstraling heeft dan deze al had. Bovendien is het mogelijk om een eigen logo op uw remklauwen te laten spuiten. Zo creëert u de ultieme look bij uw auto!

IMG_20190713_170817_472

Hebben we je al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Maak nu een afspraak

Bent u een échte autoliefhebber en hecht u veel waarde aan de uitstraling van uw auto? Onze specialisten luisteren aandachtig naar al uw wensen en leveren uw auto op in uitstekende staat. Voorbeelden van andere diensten dan het laten spuiten van uw remklauwen zijn krasverwijdering, lakverzegeling en het behandelen van autoleer. Wilt u een afspraak in onze garage in Elst, nabij Arnhem en Nijmegen, maken of wenst u meer informatie? Bel dan naar 0640919948 of stuur een e-mail naar info@autodetailingelst.nl.