High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Een keramische autocoating

Home » Keramische autocoating

  • Ook voor exclusieve auto’s
  • Handige abonnementen
  • Hoogwaardige producten

Een keramische autocoating, ook wel ceramic coating genoemd, zorgt voor een effectieve beschermlaag. Deze coating is zeer sterk, waardoor uw exclusieve auto optimaal beschermd wordt. Wanneer u uw auto wilt voorzien van een ceramic coating of uw autoramen wilt laten coaten, dan staan onze specialisten in Elst, nabij Arnhem en Nijmegen voor u klaar. Ontdek welke voordelen keramische coating (ceramic coating) heeft voor uw auto, waaronder de gunstige prijs, en kies voor de service van dé experts in Gelderland.

De voordelen van keramische autocoating

Keramische autocoating biedt uw auto een zeer effectieve bescherming tegen uv-straling en regen. Uw auto laten voorzien van keramische coating (ceramic coating) in onze werkplaats is een zeer goede investering voor een goede prijs. Bovendien heeft uw auto nauwelijks nog onderhoud of reiniging nodig, aangezien keramische autocoating waterafstotend is. Ook neemt de krasgevoeligheid fors af. U schakelt de specialisten in keramische coating (ceramic coating) van onze garage in wanneer u tegen een aantrekkelijke prijs de lak van uw auto of uw autoramen wilt laten coaten. Want zeg nu eerlijk, een exclusieve auto heeft een beschermende autocoating nodig.

Dit zijn de verschillen tussen keramische coatings en andere coatings

In wezen is vrijwel iedere autocoating een keramische coating. Waar de coatings, zoals een ceramic coating en een glascoating, van elkaar verschillen, is in hun chemische samenstelling. Deze subtiele variaties in hun samenstelling zorgen echter wel voor merkbare verschillen op uw auto. Bijvoorbeeld wanneer u uw autoramen laat coaten biedt een keramische variant optimale bescherming. Zo is een keramische coating sterker dan een glascoating. Er is ook een wezenlijk verschil in prijs tussen een keramische coating of een andere coating voor uw auto. Een ceramic coating is namelijk de meest voordelige optie. Bent u op zoek naar een extreem dunne lak en mag het wat meer kosten? Dan kunt u bij ons terecht voor een graphene autocoating.

IMG_20190713_170817_472

Hebben we u al overtuigd?

Neem contact op!
zij aanzicht bmw 1 serie

Laat uw auto én autoramen detailen door een expert

Doordat wij kleinschalig te werk gaan en ons veel bezighouden met exclusieve auto’s, nemen wij voor iedere auto, en vooral voor diegenen die hun autoramen laten coaten, de tijd en hebben wij oog voor detail. Ons team hecht dan ook veel waarde aan gastvrijheid. Heeft u interesse in keramische coating van uw auto door onze garage voor detailing of wilt u meer informatie, bijvoorbeeld over de prijs? Bel dan naar 0640919948 of mail naar info@autodetailingelst.nl en kom binnenkort langs met uw Lamborghini, Lexus, Rolls-Royce of andere auto!