High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Glascoating aanbrengen nabij Arnhem

Home » Glascoating Arnhem

 • Ook voor exclusieve auto’s
 • Handige abonnementen
 • Hoogwaardige producten

Bent u op zoek naar een bedrijf in Gelderland dat uw auto van een glascoating voorziet in de omgeving van Arnhem en Nijmegen? Dan schakelt u Auto Detailing Elst in. Vanuit onze werkplaats in Elst voorzien wij uw auto op professionele wijze van een beschermende glascoating. Hiermee voorzien wij uw auto van optimale, langdurige lakbescherming.

Wat is een glascoating?

Een glascoating is een sterke nanocoating waarmee u de lak van uw auto beschermt. Deze coating wordt in een dunne laag als vloeistof op uw auto aangebracht. Zodra uw nieuwe auto de dealergarage verlaat, wordt deze blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan verschillende weersomstandigheden, uv-straling en chemisch vuil. Om uw auto zo goed mogelijk tegen invloeden van buitenaf te beschermen, is het aan te raden om een glascoating aan te laten brengen.

De voordelen van een glascoating

Naast een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf, profiteert u namelijk van nog meer voordelen, zoals:

 • Door de zelfreinigende werking van deze coating blijft uw auto langer schoon;
 • Vanwege de hoge slijtagevastheid heeft een glascoating op een auto een levensduur van wel vijf tot tien jaar;
 • Deze coating zorgt voor de hoogst mogelijke reflectie van uw autolak.

U kunt bij ons niet alleen terecht voor een hoogwaardige glascoating voor uw auto. Wij brengen ook met plezier een keramische coating aan op uw auto. Daarnaast bent u bij ons op de juiste plaats voor een graphene coating. Dit type coating is nog relatief nieuw en zorgt voor prachtige resultaten.

  IMG_20190713_170817_472

  Hebben we u al overtuigd?

  Neem contact op!
  schuin vooraanzicht auto

  Laat uw auto coaten door onze professionals

  Laat het aanbrengen van uw glascoating over aan onze specialisten in auto detailing. Is de lak van uw auto al beschadigd en bent u op zoek naar effectieve krasverwijdering voor uw auto? Kom gerust langs bij onze werkplaats of neem contact met ons op. Bereik ons gerust telefonisch via 0640919948 of stuur ons een bericht via ons contactformulier.