High Performance Detailing
Selecteer een pagina

Glascoating nabij Arnhem en Nijmegen

Home » Glascoating Arnhem

  • Exclusief met de beste producten
  • Meesters in gastvrijheid
  • Krijg uw auto weer in nieuwstaat

Bent u op zoek naar een bedrijf dat uw auto van een glascoating voorziet in de omgeving van Arnhem en Nijmegen? Dan schakelt u Auto Detailing Elst in. Vanuit onze werkplaats in Elst, nabij Arnhem en Nijmegen, voorzien wij uw auto op professionele wijze van een beschermende glascoating (nanocoating). Hiermee bezorgen wij uw auto van optimale, langdurige lakbescherming.

De voordelen van een glascoating laten aanbrengen door ons team nabij Arnhem en Nijmegen

Zodra uw nieuwe auto de dealergarage verlaat, wordt deze blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf. Denk bijvoorbeeld aan weersomstandigheden, uv-straling en chemisch vuil. Om uw auto zo goed mogelijk tegen invloeden van buitenaf te beschermen, is het aan te raden om een glascoating aan te laten brengen door Auto Detailing in Elst, vlak bij Arnhem en Nijmegen. Naast een optimale bescherming tegen invloeden van buitenaf, profiteert u namelijk van nog meer voordelen. Bijvoorbeeld:

  • Door de zelfreinigende werking van een glascoating blijft uw auto langer schoon.
  • Vanwege de hoge slijtagevastheid heeft een glascoating op een auto een levensduur van wel vijf tot tien jaar.
  • Glascoating zorgt voor de hoogst mogelijke reflectie van uw autolak.
IMG_20190713_170817_472

Hebben we je al overtuigd?

Neem contact op!
IMG_20170810_164758

Laat uw auto coaten door onze professionals

Wij zijn dé professionals in auto detailing in de omgeving Arnhem en Nijmegen, waaronder het aanbrengen van een glascoating. Ook het aanbrengen van een keramische coating, een andere soort nanocoating, behoort tot onze specialiteit. Kom gerust langs op onze werkplaats in Elst of neem eerst telefonisch of per e-mail contact met ons op. Bel in dit geval naar 0640919948 of mail naar info@autodetailingelst.nl.